mars 2018

Här hittar du information om händelser inom Röda Korset Mariehamns avdelning och bokningar på Röda Korsgården för perioden 2-8 april 2018.
I samband med veckan mot rasism som infaller den 19–25.3.2018 vill Röda Korset, Åbolands distrikt uppmärksamma en person eller gemenskap som aktivt har främjat likabehandling i Åboland.
Här hittar du information om händelser inom Röda Korset Mariehamns avdelning och bokningar på Röda Korsgården för perioden 26 mars- 1 april 2018
Här hittar du information om händelser inom Röda Korset Mariehamns avdelning och bokningar på Röda Korsgården för perioden 19-25 mars 2018.
Välkommen på Röda Korset Mariehamns avdelnings vårmöte
torsdag 22 mars kl. 19.00 i Röda Korsgårdens matsal på Västra Esplanadgatan 5
Stadgeenliga ärenden
Personliga berättelser om flyktingmottagandet i Mariehamn 2015 av några som kom, frivilliga flyktingvänner och de som arbetade med flyktingmottagningen
Servering
Välkomna! Styrelsen
 
Här hittar du information om händelser inom Röda Korset Mariehamns avdelning och bokningar på Röda Korsgården för perioden 12-18 mars 2018.
Veckan mot Rasism närmar sig och i år deltar Röda korset Pargas avdelning i kampanjen genom ett gemensamt program med de finskspråkiga skolorna i Pargas på torsdagen och fredagen. Invandrare kommer till skolorna för att berätta om sin upplevelser och ge eleverna en möjlighet att ställa frågor.
Här hittar du information om händelser inom Röda Korset Mariehamns avdelning och bokningar på Röda Korsgården för perioden 5-11 mars 2018.