juni 2018

Hjälpförfarandet i trafikolyckor - utbildareutbildning är kompletterande utbildning avsedd för bilskolalärare, som är planerat och förverkligas av Röda Kors Första Hjälpen. Utbildare i trafik första hjälpen (UTF) -utbildning ger beredskap och behörighet att utbilda "Hjälpförfarandet i trafikolyckor"-sektionen med hjälp av lärdomsmaterial producerat av FRK som en del av bilskolornas körkortsutbildning.
Punainen Risti Ensiapu och Suomen Ensiapukouluttajat ry fortsätter med gemensam Next Level - turné. Turnén stannar på två orter under hösten 2018.
Alla UHF, ULF och UTF är välkomna till kvällarna i Helsingors och Kuopio. UHF-turnén ordnas i Helsingfors i Röda Korsets utbildningsutrymmen (Hietaniemenkatu 7 B, 5 tr) 3.10.2018 kl 18-20 och i Kuopio 12.11.2018 (stället meddelas närmare).
Andrea Södergård
Årets barnläger ordnades på Runsala campingområde onsdagen den 13 till söndagen den 17.6. Åtta barn och sju ledare njöt av soliga och varma sommardagar i det natursköna Runsala. Dagarna var fyllda av lek, sim och förstås första hjälpen som i år var lägrets huvudtema.
Här hittar du information om händelser inom Röda Korset Mariehamns avdelning och bokningar på Röda Korsgården för perioden 11-17 juni 2018
Sirpa Lehtimäki
Lördagen den 16 juni ordnar Finlands Röda Kors förstahjälpen äventyr och Finlandsmästerskapen i första hjälpen i Åbo. Knappa 400 frivilliga från hela Finland deltar som domare och patienter under evenemanget. De tävlande lagen består av frivilliga som är aktiva inom olika första hjälpen grupper. Genom att delta i tävlingarna upprätthåller och utvecklar lagmedlemmar sina kunskaper inom första hjälpen.
Här hittar du information om händelser inom Röda Korset Mariehamns avdelning och bokningar på Röda Korsgården för perioden 4-10 juni 2018.