september 2018

Här hittar du information om händelser inom Röda Korset Mariehamns avdelning och bokningar på Röda Korsgården för perioden 1-7 oktober 2018.
Charlotta Karlsson
TACK till alla som donerade och alla frivilliga insamlare. 
Enligt preliminär uträc
Här hittar du information om händelser inom Röda Korset Mariehamns avdelning och bokningar på Röda Korsgården för perioden 24-30 september 2018.
Operation Hungerdagen kör igång på torsdag
Frivilliga insamlare behövs. Med hjälp av Hungerdagsbidrag kan vi hjälpa drabbade efter bränder och olyckor i Finland.
Här hittar du information om händelser inom Röda Korset Mariehamns avdelning och bokningar på Röda Korsgården för perioden 17-23 september 2018
Vi planerar att stå och samla in pengar utanför butikerna i Kvevlax fredag 21.9. och lördag 22.9.

Vi behöver insamlare - kan du ställa upp ett par timmar?
Hör av dej till Marina Silvan-Wasberg per e-post marina@herlersbokhandel.fi
Välkommen med!
Marjaana Malkamäki
Fler frivilliga behövs.
Den 20-22.9 är det igen dags för Röda Korsets Hungerdagsinsamling och nu söker vi dig som vill komma med som insamlare. Pengarna som samlas in går till Röda Korsets katastroffond. Med pengarna kan vi bland annat hjälpa brandoffer och upprätthålla beredskapen för olyckor i Finland.
Här hittar du information om händelser inom Röda Korset Mariehamns avdelning och bokningar på Röda Korsgården för perioden 10-16 september 2018.
Nu har vi alla, såväl frivilliga som anställda, möjligheten att delta i en världsomfattande diskussion om hur Röda Korset som organisation borde förändras så att den kan fungera i en snabbt förändrandevärld. Diskussionen förs på en digital plattform, TalkFutures, som är planerad för att skapa diskussion mellan alla frivilliga inom Röda Korsets och Röda Halvmånens nationella föreningar.