april 2019

Under mötet behandlades 25 ärenden och man beslutade bl.a att
- Avdelningens värdeord är vänskap, gemenskap och trygghet. Dessa inarbetas på ett tydligt sätt verksamheten och i informationen.
- Nödinsamlingen för Mocambique pågår vid ingångarna till Vårdberget i Åbo 30.4.2019
Tycker du att sommaren blir lång och händelselös? Känner du att det skulle vara värdefullt med nya sociala kontakter? Skulle du vilja utforska nya aktiviteter?
Då kan det här vara gruppen för dig. Landskapsföreningen Folkhälsan på Åland tillsammans med Röda Korset Mariehamns avdelning, kommer i sommar att hålla en grupp för seniorer med fokus på att förebygga ensamhet och främja hälsa och välbefinnande.
Sista anmälningsdag är den 14 maj.
Här hittar du information om händelser inom Röda Korset Mariehamns avdelning och bokningar på Röda Korsgården för perioden 29 april-5 maj 2019.
Här hittar du information om händelser inom Röda Korset Mariehamns avdelning och bokningar på Röda Korsgården för perioden 22-28 april 2019.
Åbo svenska avdelnings insamling på nätet har uppnått EUR 310 av målet på EUR 500. Avdelningen tackar varmt alla som donerat!
Insamlingslänken är:
https://oma.punainenristi.fi/lahjoitus-katastrofirahastoon/8-8418
 
Här hittar du information om händelser inom Röda Korset Mariehamns avdelning och bokningar på Röda Korsgården för perioden 15-21 april 2019.
Åbo svenska avdelning har vidtagit olika åtgärder för att stöda offren för naturkatastrofen. Från och med idag finns insamlingsbössor placerade på olika ställen, bl.a. i Luckan, i akademikvarteren, på Åbolands sjukhus och några apotek. Om någon önskar delta med att själv insamla kan en insamlingsbössa avhämtas på Luckan.
En virtuell sparbössa har startats och medel kan nu doneras.
På vårmötet behandlades stadgeenliga ärenden. Mötet tillsatte en valnämnd för att förbereda val av nya styrelsemedlemmar på höstmötet. Mötet beslöt enhälligt att fastställa bokslutet samt bevilja styrelsen och övriga redovisningsskyldiga ansvarsfrihet.
Tilläggsuppgifter ges vid behov av ordförande eller sekreterare.
Här hittar du information om händelser inom Röda Korset Mariehamns avdelning och bokningar på Röda Korsgården för perioden 8-14 april 2019.