augusti 2019

Här hittar du information om händelser inom Röda Korset Mariehamns avdelning och bokningar på Röda Korsgården för perioden 2-8 september 2019.
Här finns avdelningens medlemsbrev som skickas ut till medlemmarna nu i dagarna.
Den grundläggande vänverksamheten är en del av hjälpberedskapen. Här hittar ni mer information om vänner i beredskap och beredskapsöviningen Droppen! 
I droppen finns en jättebra möjlighet att göra känt vänverksamhet som en del av avdelningens beredskap. Ni kan utnyttja slidor till exempel i avdelningskvällen.
Här hittar du information om händelser inom Röda Korset Mariehamns avdelning och bokningar på Röda Korsgården för perioden 26 augusti - 1 september 2019.
Här hittar du information om händelser inom Röda Korset Mariehamns avdelning och bokningar på Röda Korsgården för perioden 19-25 augusti 2019.
Åbo svenska avdelning har här en direkt länk för anmälningar till Hungerdagsinsamlingen. Du kan välja dag och klockslag enligt  vad som passar dig bäst.
Du kan också anmäla dig här.
Kom med och delta i Hungerdagsinsamlingen!
Som Röda Korsets medlem är du en hjälpare som står upp för det mest utsätta människorna. Medlemskap är ett lätt sett att hjälpa, se video.
Här hittar du information om händelser inom Röda Korset Mariehamns avdelning och bokningar på Röda Korsgården för perioden 12-18 augusti 2019.
Här hittar du information om händelser inom Röda Korset Mariehamns avdelning och bokningar på Röda Korsgården för perioden 5-11 augusti 2019.