Äänekoski

Joonas Brandt
Fotograf: Joonas Brandt
"Kuvan lähde: Suomen Punainen Risti"
Plats:
-, 44100, Äänekoski

Tervetuloa Punaisen Ristin Äänekosken osaston kotisivuille!

Olet lämpimästi tervetullut mukaan osaston toimintaan! Voit ilmoittautua vapaaehtoiseksi osoitteessa oma.punainenristi.fi. Oma Punainen Risti-sivustolla pääset myös selaamaan tulevia tapahtumia.

Osaston syyskokous 15.11.-22 valitsi vuodelle 2022 puheenjohtajaksi Mervi Oksasen ja varalle Veikko Askisen. Hallituksen jäsenet ovat Heli Ahola, Matti Ahonen, Maire Tiihonen ja uutena Aija Viinamäki.
Haluatko auttaa Ukrainan kriisin uhreja?Tule mukaan Ukrainan pakolaisten hyväksi järjestettävään TUKIKONSERTTIIN pe 25.11. klo 18 Äänekosken kirkkoon. Vapaaehtoinen maksu.Voit myös lähettää varoja Katastrofirahastoon esim. osaston oman nettilippaan kautta, osoitteessa: https://lahjoita.punainenristi.fi/team/spr-aanekosken-osasto

Osaston toimijoita

Keräykset, ystävätoiminta, kotimaanapu: Mervi Oksanen 040-5920113, meroksan@gmail.com.

Ensiaputoimintaa ei tällä hetkellä ole.

Omaishoitajien tukitoimintaan kaivataan vapaaehtoisia. Jos Sinua kiinnostaa järjestää pieniä tapahtumia lapsiperheille niin ole yhteydessä Merviin.

Osaston hallitus v. 2022: Veikko Askinen (pj.), Matti Ahonen, Heli Ahola, Mervi Oksanen, Maire Tiihonen.

Osaston virallinen postiosoite on c/o Veikko Askinen, Snellmaninkatu 6 B 26, 44100 Äänekoski. Toimitila on Pukkimäellä, osoitteessa Kotakennääntie 15, katutasossa.

Toiminnantarkastaja on Liisa Ojala.

Nyheter

Inga nyheter just nu.

Evenemang

Inga händelser just nu.

Foruminlägg

Inga foruminlägg just nu