Alavus

Teija Matalamäki
Fotograf: Teija Matalamäki
" ystävävälittäjä Mirjami Majuri"
Plats:
Kotikuja 1 A 3, 63300, Alavus
Telefon: 
+358451805722
E-post: 
alavus.spr@gmail.com

EA-ryhmä

 

Ystävätoiminta

Ystävätoiminnan kautta moni yksinäinen voi löytää itselleen ystävän, lähimmäisen, joka kuuntelee ja on läsnä, kun yksinäisyys ympäröi. Ystävänä toimitaan tavallisen ihmisen taidoin, pidetään yhteyttä säännöllisesti, kuunnellaan ja ollaan läsnä. Ystävänä voit käydä tapaamassa yksinäisiä, eri-ikäisiä ihmisiä heidän kotonaan, sairaalassa tai muissa laitoksissa. Yksinäinen vanhus voi kaivata juttukaveria, mutta yhtälailla lapset ja nuoret hyötyisivät varamummosta tai -papasta. Antoisinta ystävätoiminta on silloin, kun kumpikin kokee saavansa tapaamisista hyvän mielen.

Vapaaehtoisten ystävien vertaisryhmiä, ystäväiltoja, pidämme säännöllisin väliajoin. Käymme läpi kuulumisia ja ajankohtaisia asioita sekä mietimme esim. koulutustarpeita/-toiveita.  

Punaisen Ristin ystävätoiminta toimii yhteistyössä seurakunnan kanssa. Jos olet kiinnostunut ystävätoiminnasta ja haluat vapaaehtoiseksi ystäväksi tai haluat itsellesi ystävän ota rohkeasti yhteyttä ystävävälittäjään: Mirjami Majuri puh. 050-563 6087, mirjami.majuri@evl.fi

Toimitilat

Toimitilamme on osoitteessa Kotikuja 1 A 3, 63300 Alavus

Meillä riittää tekemistä ja jokainen teko on yhtä arvokas.

Tule mukaan, nyt on suuri haku ystävä-, ensiapu-, sekä nuorisotoiminnasta kiinnostuneista  - soita tai lähetä sähköpostia, katso kohta Yhteystiedot.

Ystävällisin terveisin, osaston väki.

 

Nyheter

Inga nyheter just nu.

Evenemang

Inga händelser just nu.

Foruminlägg

Inga foruminlägg just nu