Hyvinkää

"Yksi osastomme vapaaehtoisista, ystävätoimijan ystäväkoira Ippu."
Plats:
Pohjoinen puistokatu 1 A 0, 05800, Hyvinkää
Telefon: 
0400109101
E-post: 
hyvinkaa@osasto.punainenristi.fi

Tervetuloa mukaan Punaisen Ristin Hyvinkään osaston toimintaan!

Osastossamme toimii tällä hetkellä kolme aktiivista toimintaryhmää: ensiapuryhmä, ystävätoimijat ja kotoutumisen tuki. Lisäksi osasto on mukana Vapaaehtoisen pelastuspalvelun toiminnassa ja myös verenluovutuksia ja keräyksiä järjestetään alueellamme. Osastolla on pitkä ja vaikuttava historia Hyvinkäällä. Lisätietoja myös historiallisista toimintamuodoistamme näillä verkkosivuilla. Uudet vapaaehtoiset ovat tervetulleita mukaan kaikkeen toimintaamme - sekä olemassa olevaan toimintaan että perustamaan osastoomme uudenlaisia toimintaryhmiä. Toimintaa järjestetään myös järjestökeskus Onnensillan tiloissa.

Tapahtumistamme tiedotamme Facebook-sivuillamme: https://www.facebook.com/SPRHyvinkaanOsasto/ Otathan yhteyttä, jos kiinnostuit! Sähköposti: hyvinkaa@osasto.punainenristi.fi 

 

Etsimme uutta Ystävätoiminnan koordinaattoria Hyvinkäälle!

Hyvinkään osaston ystävätoiminta on laajentunut viime vuosina erittäin aktiiviseksi, innostuneeksi toimintaryhmäksi, jonka koordinaattoriksi ryhtyminen on erinomainen tilaisuus osallistua osaston toiminnan keskiöön, harjaannuttaa monenlaisia työelämässäkin hyödyllisiä taitoja sekä tutustua mielenkiintoisiin ihmisiin tärkeän vapaaehtoistyön merkeissä.

Tehtävään saa perehdytyksen nykyiseltä koordinaattorilta ja työtä tehdään yhdessä työparin kanssa. Käytännössä koordinaattorilla on kokonaisvastuu osaston ystävätoiminnasta, hän toimii yhteyshenkilönä osaston hallituksen ja piirin suuntaan, tiedottaa, tekee hallinnollisia töitä ja kohtaa uusia vapaaehtoisia ja ystävää etsiviä tulohaastatteluissa.

Kokemusta ystävätoiminnasta ei välttämättä tarvita, olennaista on innokkuus perehtyä tehtävään. Toimenkuvaa voi myös muokata uuden koordinaattorin toiveiden mukaisesti.

Tervetuloa mukaan!

Ota yhteyttä: Kaisa Selkämaa, hyvinkaa@osasto.punainenristi.fi

Nyheter

Inga nyheter just nu.

Evenemang

Inga händelser just nu.

Foruminlägg

Inga foruminlägg just nu