Kemijärvi

Plats:
Pelkosenniementie 23, 98120, Kemijärvi
Telefon: 
+358408099769
E-post: 
punaisenristinkemijarvenosasto@gmail.com

Kemijärven osasto on perustettu vuonna 1950. Osastomme toimii koko Kemijärven alueella, ja meillä on tällä hetkellä hieman alle 100 jäsentä. Jäsenistä aktiivisesti toimintaamme osallistuu tällä hetkellä noin parikymmentä henkilöä. Heidän lisäkseen apunamme on ollut useita innokkaita kertaluonteisesti toimintaan osallistuvia mm. Punaisen Ristin keräyksissä ja tapahtumissa. Uudet vapaaehtoiset ovat aina tervetulleita mukaan toimintaan, ota rohkeasti yhteyttä jos vapaaehtoistoiminta kiinnostaa!

Jos et pysty tai halua osallistua varsinaiseen vapaaehtoistyöhön mutta haluat silti olla mukana tukemassa Punaisen Ristin toimintaa, voit auttaa liittymällä jäseneksi. Suuret kiitoksemme kaikille jäsenille, jotka jäsenmaksun myötä tekevät mahdolliseksi auttamistyömme! (ks Liity jäseneksi: https://rednet.punainenristi.fi/node/31262)

 

Kemijärven osastolla on aktiivista ensiapu- ja ystävätoimintaa sekä monikulttuurista toimintaa. Ensiapuryhmän johtaja on Sampo Särkelä (ks. Ensiaputoiminta http://rednet.punainenristi.fi/node/6774) ja ystävätoiminnan sekä monikulttuurisen ystävätoiminnan yhteyshenkilö on Sirpa Syrjälä (ks. Ystävätoiminta http://rednet.punainenristi.fi/node/6773). 

Osaston hallituksen puheenjohtaja on Sampo Särkelä, sihteeri Outi Räisänen ja varapuheenjohtaja Maire Martin. Muut hallituksen jäsenet ovat Sirpa Syrjälä, Kaija Nurmi, Raisa Ylitarvas ja Tarja Savilaakso.

Meidät löydät myös Facebookista http://www.facebook.com/sprkemijarvi

Kemijärven osaston puh. 040 809 9769, jos emme vastaa jätä viesti.

Otamme innolla vastaan kaikki uudet vapaaehtoiset ja toiminnasta kiinnostuneet. Ota rohkeasti yhteyttä meihin ja tule tutustumaan toimintaamme!

Kiitos!

 

Nyheter

Inga nyheter just nu.

Evenemang

Inga händelser just nu.

Foruminlägg

Inga foruminlägg just nu