Napapiirin osasto

Plats:
Lainaankatu 3 as 7, 96200, Rovaniemi
Telefon: 
+35840538 9605
E-post: 
sprnapapiiri@gmail.com

Osastomme sijoittuu Rovaniemelle ja ympäristöön - "Kylien Rovaniemelle". Jäseniä osastossamme on n. 120, joista aktiiveja eri ryhmissä pari-kolmekymmentä. Osastomme tunnuslause on "tarpeesta toimintaan" - pyrimme järjestämään aktiviteetteja toiveiden mukaan myös syrjäkylille ja tarjoamaan mahdollisuuksia monipuoliseen toimintaan.

Mitä voimme tarjota Sinulle?

ENSIAPUTOIMINTA:
ensiapuryhmämme kouluttaa, kouluttautuu ja pitää yllä taitojaan harjoittelemalla, sekä päivystää erilaisissa tilaisuuksissa.

NUORISOTOIMINTA:
osallistumme leireille, kilpailuihin ja tapahtumiin. Onko sinulla idea omasta lastenkerhosta tai nuorisoryhmästä? Ota yhteyttä, koulutamme ohjaajia!

KERÄYSTOIMINTA:
yhteistyössä naapuriosaston kanssa osallistumme vuosittain mm. Nälkäpäiväkeräykseen. Osaston omaan toimintaan keräämme varoja myymällä vaikkapa arpoja tai leivonnaisia eri tapahtumissa.

YSTÄVÄTOIMINTA:
haluatko antaa aikaasi toimimalla ystävänä yksinäiselle vanhukselle, maahanmuuttajalle, mielenterveyskuntoutujalle, syrjäytymisvaarassa olevalle nuorelle...? Tule mukaan! Lisäksi viikottain kokoontuva Käsityökerho saattaa yhteen kaikenikäisiä vauvasta vaariin pienen askartelun merkeissä.

TERVEYDEN EDISTÄMINEN:
HIV/AIDS-työ, festarityö (mm. kesäkumikampanja), päihdetyö, tapaturmien ehkäisy

VALMIUSTOIMINTA:
osallistumme Vapaaehtoisen Pelastuspalvelun (VAPEPA) toimintaan mm. ensihuolto- ja etsintätehtävissä. Haluatko mukaan hälytysryhmään?

MUU JÄRJESTÖTOIMINTA:
Ihmisiä tarvitaan myös projektiluontoisiin juttuihin, luottamustehtäviin ja käytännön toiminnan pyörittämiseen. Onko sinulla idea, jonka haluaisit toteuttaa? Oletko tietokonenero tai taiteellisesti lahjakas tai...? Keräätkö harjoittelutunteja tai opintopisteitä opiskeluasi varten? Haluaisitko tehdä lahjoituksen? Pidätkö esiintymisestä? Kiinnostaako yhdistystoiminta yleensä? Etsitään yhdessä tiedoillesi ja taidoillesi  käyttöä!

Ota yhteyttä ja lähde mukaan!

Nyheter

Inga nyheter just nu.

Evenemang

Inga händelser just nu.