OMAISHOITAJAT

"Omaishoitajille asiaa ja virkistäytymistä mukavassa seurassa!"

Omaishoitajien ryhmä on tarkoitettu virkistykseksi omaistaan kotona hoitaville henkilöille. Pyrimme luomaan hengähdyshetkiä omaishoitajien tärkeässä tehtävässä täydentäen sekä omaishoitajien voimavaroja että tietoja eri asioista.

Ryhmässämme omaishoitajat voivat jakaa kokemuksiaan luottamuksellisesti muiden osallistujien kesken. Tapaamisissa voidaan myös keskustella omaishoitajalle ajankohtaisista ongelmista. Teemme myös tutustumiskäyntejä ja kutsumme eri alojen asintuntijoita tapaamisiimme.

Ryhmällä on tapaamisia yleensä joka kuun toinen tiistai.

Lisätiedot: spr.pori@gmail.com.

Mitä vapaaehtoisemme tekevät?

Omaishoitajatoiminnassa tarvitsemme erityisesti kahdenlaisia vapaaehtoisia, sellaisia, jotka ovat tapaamisissa mukana ja sellaisia, jotka pystyvät auttamaan omaishoitajaa pääsemään mukaan, eli ovat hoidettavan omaisen kanssa, että omaishoitaja pääsee mukaan tapaamiseemme. Tässä toiminnassa on tärkeää, että vapaaehtoinen on tutustunut omaiseen jo ennen kuin tulee hänen seurakseen.

Lisäksi tietysti osa vapaaehtoisistamme suunnittelee ja järjestelee puolivuosiohjelmaa.  

 
Miten mukaan?
 
Parhaiten pääset mukaan toimintaamme käymällä ystävätoiminnan peruskurssin. Niitä pidetään sekä verkossa että läsnäolokursseina keväisin ja syksyisin. Lisätietoa koulutuksista löydät Oma Punaisen tapahtumista.

Voit myös ottaa yhteyttä ystävävälittäjiimme ja soittaa puhelimeen 044 295 2260. Lisätietoja myös sähköpostiosoitteesta spr.pori (at) gmail.com.