Jäsenyys

Liity Punaisen Ristin jäseneksi!
 
Punaisen Ristin jäsenyys on kannanotto inhimillisyyden puolesta. 
 
SPR:n jäsenmaksut ovat: 
  • Vuosijäsenyys: 20 euroa tai 
  • Nuorisojäsenyys (alle 29v): 10 euroa tai 
  • Ainaisjäsenyys: 300 euroa tai 
  • Yritysjäsenyys: kysy lisää puheenjohtajalta pj(at)sprkuopio.com Yritysjäsenillä on mahdollisuus saada näkyvyyttä jäsenyyssivulla.
Liity jäseneksi kädenkäänteessä netissä: 
 
Liity jäseneksi nettilomakkeella ja etene siellä olevien ohjeiden mukaan omaan nettipankkiisi.
Valitse nettilomakkeen kohdassa osasto: Kuopio, kiitos jäsenyydestäsi!
 
Liittyminen jäseneksi on mahdollista myös järjestämissämme tapahtumissa, ainakin vuonna 2019: 17.1. ja 12.9. Auttajakurssilla, 14.2. Ystävänpäiväkaraokessa, 8.5. Henrynpäivän kahveilla, 3.9. Syyskahveilla ja 7.11. osaston syntymäpäiväkahveilla.
 
- - - - - - - - - 
 
Jäsenarvonta: Liittymällä SPR Kuopion osaston jäseneksi 1.1-1.5.2019 välisenä aikana olet automaattisesti mukana ensiapulaukun arvonnassa. Arvonta suoritetaan 8.5.2019 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.
 
- - - - - - - - - 
 
Tähän sivulle kootaan Punaisen Ristin Kuopion osaston jäsenten etuja ja jäsentietoa.
 
Jäsenenä saat:
 
  • kotiisi Avun maailma -nimisen jäsenlehden paperisena (sähköinen näköislehti) ja
    muut valtakunnalliset jäsenedut
  • Kuopion osaston jäsenlehden, vuonna 2019 seinäkalenterin (jos liityt netissä, ota yhteyttä jäsenmestariin kalenterin saamiseksi)
  • Osaston kevät- ja syyskokouksessa äänioikeus
  • Osallistumisoikeus syksyllä 2019 alkaviin SPR-sali-iltoihin Snellmanin koululla. Lue lisää alempaa.

Suosittelemme liittymään osastomme RedNet-ryhmään hakemalla jäsenyyttä ryhmästä. Tällöin saat muun muassa aika-ajoin sähköpostia tulevista tapahtumista. Seuraathan tapahtumia Tapahtumat -sivulta ja tulet mukaan!

SPR-sali-illat Snellmanin koululla on uusi jäsenetu SPR Kuopion osaston jäsenille. Kokoonnumme yhdessä pelailemaan, jumppaamaan, liikkumaan, siten että jokaisella on hyvä olla ja iloinen mieli. Sali-illat ovat keskiviikkoisin klo 19-20.30. Ensimmäinen kokoontuminen on 14.8. klo 19, jolloin pelailemme vähän ja suunnittelemme yhdessä syksyn ohjelman. Tule mukaan sellaisena kuin olet, suosittelemme rentoa asua liikkumiseen ja joko sisäpelitossuja tai -kenkiä, jarrusukat tai vastaavat käy myös. Lisätietoa syksyn alussa saa jäsenmestarilta.

Mikäli sinulla on jäsenyyteen liittyvää asiaa, voit olla yhteydessä myös osaston jäsenmestari Heli Nuutiseen heli.nuutinen(at)sprkuopio.com