Ensiaputoiminta

Hanna Ruotsala
Fotograf: Hanna Ruotsala
"Elvytysharjoitus"
"Päivystysharjoitus"
Hanna Ruotsala
Fotograf: Hanna Ruotsala
"Ensiapuharjoitus"

Nuorten ja aikuisten ensiapuryhmä

Ensiapuryhmässämme opetellaan ja ylläpidetään ensiaputaitoja monipuolisen toiminnan ja erilaisten harjoitusten avulla. Ryhmä koostuu eri ikäisistä- ja taustaisista ensiaputaitojen harjoittelijoista.

Harjoittelemme joka toinen maanantain yhdessä Nousiaisten osaston ensiapuryhmän kanssa. Harjoitukset pidetään pääsääntöisesti osastomme toimitiloissa SPR Parkissa Vanhalla yhteiskoululla (Keskuskatu 19). Lisätietoja Oma Punainen Ristissä https://vapaaehtoiset.punainenristi.fi/ ja Facebook-sivuillamme.

Ryhmäläisillä on mahdollisuus osallistua myös osaston muihin toimintamuotoihin kuten esim. Nälkäpäiväkeräykseen, oman kiinnostuksensa mukaan. Mukaan toimintaamme voi tulla kuka vain ja koska vain, aiempaa ensiapukokemusta ei tarvita.

Tervetuloa mukaan iloiseen joukkoomme!

Ryhmämme toimii myös Vapepan (Vapaaehtoinen Pelastuspalvelu) hälytysryhmänä, joka avustaa viranomaisia erilaisissa tehtävissä, kuten esim. etsintätilanteissa. Hälytystehtäviin osallistuminen edellyttää kuitenkin koulutusta, jonka voi ryhmässämme hankkia.

Osa ryhmäläisistämme on kouluttautunut ensiapupäivystäjiksi ja siksi voimme ottaa vastaan ensiapupäivystyspyyntöjä erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin. Jokaisella täysi-ikäisellä ryhmäläisellä on mahdollisuus kouluttautua myös tähän toimintaan. Ensiapupäivystäjäksi pääsee suorittamalla ensiavun perus- ja jatkokurssin (EA 1 ja EA 2) sekä päivystysensiapukurssin.

Yhteystietomme:
Ryhmän johtaja Elina Junnila
puh. 050 342 8683
eltzu.jii(at)gmail.com