Korpo-Korppoo

Inger Wiklén
Fotograf: Inger Wiklén
"I bilden från 2014 säljer Korpo avdelning soppa och plättar på Korpo torg"
Plats:
-, 21710, KORPO
E-post: 
korpofrk@gmail.com

Nyheter

I det senaste numret av distriktets informationsblad blickar vi tillbaka på Höstsamlingen och hungerdagen. Frivilliga i Kimitoön delar med sig av sina bästa tips för medlemsrekrytering och vi får följa med på en promenad för alla sinnen. Dessutom får du läsa mer om humanitär rätt med anledning av att det är 70 år sedan Genèvekonventionerna antogs.

FRK Korpo avdelning håller Höstmöte onsdagen den 20 november kl. 19.00 på Brandstationen Tallbackavägen 6, 21710 Korpo. Stadgeenliga ärenden. Kaffeservering.

SPR Korppoon osasto pitää Syyskokouksen keskiviikkona 20. marraskuuta klo 19.00 Paloasemalla Mäntymäentie 6, 21710 Korppoo. Sääntömääräiset asiat. Kahvitarjoilu.

Välkomna! Tervetuloa!

Styrelsen/Hallitus

Andrea Södergård
Fotograf: Andrea Södergård
"Insamlare från Åbo svenska avdelning rörde sig i centrum av Åbo."

Finlands Röda Kors Hungerdagsinsamling ordnades i Åboland den 26–28 september. Insamlingens preliminära resultat landade på 41 000 euro.

Med de medel som samlats in under Hungerdagen hjälper Röda Korset människor där nöden är som störst. De 41 000 euro som samlades in i Åboland motsvarar konkret hjälp i form av kläder till 187 brandoffer i Finland, 1200 filtar i ett katastrofområde och 294 moderskapsförpackningar till kvinnor som fött barn i ett fältsjukhus.

Evenemang

Inga händelser just nu.

Foruminlägg

Inga foruminlägg just nu