Ensiapupäivystysten tilaus

Tarvitsetko ensiapupäivystystä turvaamaan tapahtumaasi?

Tilaisuuden järjestäjällä on vastuu osallistujien turvallisuudesta. Olemme mielellään mukana suunnittelemassa tapahtumaasi sopivan päivystyksen. Tilaamalla Punaisen Ristin päivystyksen tuet Suomen Punaisen Ristin auttamistyötä ja auttamisvalmiuden ylläpitoa kotimaassa.

Punaisen Ristin ensiapupäivystäjät hoitavat paikan päällä pienet vammat ja ohjaavat loukkaantuneen tarvittaessa lisäavun piiriin. 

Kaikki Punaisen Ristin vapaaehtoiset ovat vaitiolovelvollisia, tehtäväänsä koulutettuja ja täysi-ikäisiä. Yli 16-vuotiaista harjoittelijoista neuvotellaan erikseen. 

Päivystyksen hinta määräytyy riskikartoituksen pohjalta. Hintaan vaikuttaa tarvittavien päivystäjien ja päivystystuntien määrä. Hyvin pienessä tapahtumassa ensiapupäivystäjiä on minimissään kaksi. Yleisimmin päivystäjiä on kolme.

Päivystystilaus on syytä tehdä hyvissä ajoin ennen tapahtumaa, jotta päivystysvastaavalla on aikaa järjestää tarvittava henkilöstö tilaisuuteenne.

Voit pyytää tarjouksen alla olevan linkin kautta:

Päivystyssivut: https://www.punainenristi.fi/ensiapu/ensiapupaivystykset/

Linkki päivystysyhteydenottoon / tilaukseen: https://paivystykset.punainenristi.fi/tilaa ja https://dejour.rodakorset.fi/bestall

Päivystysvastaava Susanna Hölsä susanna.holsa@gmail.com puh. 040 769 0468.

Päivystystä varten tarvitsemme mm. seuraavia asioita:

  • Tilaajan/yhteyshenkilön nimi ja yhteystiedot
  • Tilaisuuden tiedot, aika ja paikka
  • Tilaisuuden laatu esim. yleisötapahtuma, konsertti tms.
  • Tilaisuuden arvioitu henkilömäärä
  • Päivystyksen aloitus- ja lopetusaika
  • Erityiset vaarakohteet yms.