Orivesi

Nelli Jokela
Fotograf: Nelli Jokela
"Lähimmäisen kamari, Lokakuu 2018"
Susanna Palviainen-Liukkonen
Fotograf: Susanna Palviainen-Liukkonen
Plats:
Latokartanontie 2, 35300, Orivesi
Telefon: 
+358 45 8669 638
E-post: 
orivesi@punainenristi.fi

AJANKOHTAISTA Eräjärven ja Oriveden osastot yhdistyvät vuoden 2019 alussa Kesällä olleessa yhteispalaverissa Hämeen piiri,  Oriveden-, Eräjärven osastojen kanssa, päädyttiin siihen että yhdistyminen astuu voimaan 2019 alusta. Eräjärven osaston toiminta on hiipunut johtuen vähenneestä aktiivisten määrästä. On ollut hankalaa saada mukaan uusia jäseniä ja siksi toimintaa Eräjärvellä halutaan pitää yllä ja innostaa uusia harrastajia mukaan toimintaan pelkäämättä, että joutuisi esim. hallitusvastuuseen. Hämeen piiri on suositellut Oriveden ja Eräjärven osastojen yhdistymistä.

 

Ajatuksena on, että Eräjärven osasto toimii jaoksena Oriveden osaston alla, kaikki hallinnollinen tapahtuu Oriveden järjestämänä, joten vastuuta hallituksen keräämiseksi ei ole. Vaikka osasto yhdistyvät, tämä ei suinkaan tarkoita sitä että toiminta Eräjärvellä unohdettaisiin. Yhdistymiseltä odotetaan tehokkaampaa yhteistyötä Oriveden ja Eräjärven välillä. Tämän myötä pyritään kokoamaan joukko ahkeria toimijoita, jotta Eräjärvelläkin pystyittäisiin toteuttamaan mielekkäitä tempauksia ja tekemistä.

Molemmat osastot ovat perustettu 1950-luvulla, ja osastojen yhdistämisen myötä jäsenmäärä tulee olemaan noin 350 jäsentä.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ole utelias ja tule tutustumaan osaston toimintaan! Ota yhteyttä osastoon sähköpostilla, soita Lähimmäisen kamarille tai suoraan toimintaryhmän vetäjälle.

Suomen Punaisen Ristin Oriveden osasto toimii aktiivisesti paikkakunnalla. Osaston toimitila sijaitsee aivan Oriveden keskustassa (kaupungintalon vieressä, seurakuntataloa vastapäätä).

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Olemme myös Facebookissa

 

 

Nyheter

Inga nyheter just nu.

Evenemang

Inga händelser just nu.

Foruminlägg

Inga foruminlägg just nu