Parikkala

Plats:
-, 59100, Parikkala
Telefon: 
+358-400-574868
E-post: 
eero.nykanen1@luukku.com

Parikkalan osasto on jo yli 60-vuotias (perustettu 1951), mutta ihmiskuntomittarilla mitaten edelleen virkeä ja hyväkuntoinen. Osaston toiminta on vuosien varrella muodostunut Punaisen Ristin toimintaperiaatteiden pohjalta paikkakunnan tarpeiden ja osaston resurssien mukaiseksi. Keskeisiä ovat aina olleet ensiapukoulutus ja -päivystys, erilaisten keräysten toimeenpano ja avustustoiminta sekä aiempina vuosina myös verenluovutustilaisuuksien järjestäminen. Paikkakunnalle hyvin tärkeää ”sairausautotoimintaa” osastolla oli vuodesta 1958 vuoteen 1993. Aluksi toiminta oli Punaisen Ristin nimissä, mutta palokunnan hoidossa. Vuonna 1973 toiminta jäi kokonaan Punaisen Ristin hoidettavaksi.

Nykyisin osaston ensiaputoiminta on erittäin vilkasta ja vuonna 2009 aloitettu ystävätoiminta on aktiivista ja vakiintunutta. Punaisen Ristin kampanjoita osasto toimeenpanee vuosittain 2 + 1- periaatteella. Esim. Nälkäpäiväkeräyksessä osaston tulos on parantunut vuodesta toiseen! Osasto on mukana Perhekahvilatoiminnassa.

Osastomme jäsenmäärä on viime vuosina ollut nousujohteinen ja jäseniä oli vuoden 2017 lopussa 373. Kaipaamme kuitenkin joukkoomme uusia aktiivisia jäseniä. Tervetuloa toimintaamme mukaan auttamaan hädässä olevia ja edistämään inhimillisyyttä. 

PS. Jäsenmäärämme ja toimialueemme rajat kasvoivat kerrasta, kun SPR Saaren osasto yhdistyi Parikkalan osastoon 1.1.2018. Toivotamme kaikki uudet jäsenet lämpimästä tervetulleeksi mukaan toimintaan :)

Nyheter

Inga nyheter just nu.

Evenemang

Inga händelser just nu.

Foruminlägg

Inga foruminlägg just nu