Riihimäki

"Ensiapuryhmä Erämessuilla kesäkuussa 2018"
Janne Nieminen
Fotograf: Janne Nieminen
"Kontti-keräys 18.11.2017"
Plats:
-, 11100, Riihimäki

Punaisen Ristin Riihimäen osasto tiedottaa 14.3.2020

Koronavirus leviää ympäri maailmaa ja WHO on julistanut koronaviruksen pandemiaksi. Myös Suomessa viranomaiset suosittelevat välttämään kokoontumisia ja harrastustoimintaa viruksen leviämisen ehkäisemiseksi.

Suomen Punaisen Ristin Riihimäen osasto on päättänyt, että osaston säännölliset ryhmien tapaamiset ja kokoukset sekä suunnitelmissa olevat koulutukset ja kurssit perutaan ainakin 13.4.2020 saakka. Toimintojen keskeyttäminen koskee ensiapuryhmää, henkisen tuen ryhmää, ystävätoimintaa, Suomi-kahvilaa, Naisten klubia, Pelirastia ja kaikkia kolmea Terveyspistettä. Ensi viikolla vietettävän Rasisminvastaisen viikon kaikki tapahtumat on myös peruttu.

Tilanteen kehittymistä seurataan aktiivisesti ja tiedotamme jatkosta sen perusteella nettisivujen riihimaki.punainenristi.fi lisäksi osaston sosiaalisen median kanavissa (Facebook-sivu ja Instagram).

Toimenpiteiden tavoitteena on huolehtia osaston vapaaehtoisten ja toiminnoissa käyvien henkilöiden turvallisuudesta ja hyvinvoinnista sekä osaston valmiuden ylläpitämisestä. Näillä tiukoilla toimilla pyrimme ennaltaehkäisemään viruksen leviämistä.

Punaisen Ristin Riihimäen osasto toimii Riihimäen kaupungin ja Hausjärven kunnan alueella. Osastossa on noin 400 jäsentä.

Punaisen Ristin Riihimäen osastolla on monenlaista toimintaa kaiken ikäisille. Toimintaan ovat tervetulleita kaikki.

Sähköposti:
riihimaki@punainenristi.fi

riihimaki.punainenristi.fi

Facebook: https://www.facebook.com/sprriihimaki/

 
 

Nyheter

Inga nyheter just nu.

Evenemang

Inga händelser just nu.

Foruminlägg

Inga foruminlägg just nu