Keitele

Plats:
Keiteleen keskusta, 72600, Keitele
E-post: 
keitele.spr@gmail.com

 

Ajankohtaista vuonna 2021:

Keiteleen osastossa on noin 100 jäsentä, joista aktiivisia vapaaehtoisia on parisenkymmentä. Tärkeimpiä toimintamuotojamme ovat ensiapu- ja valmiusryhmä, ystävätoiminta ja omaishoitajien vertaistukiryhmä.

Henkisen tuen jatkokurssi järjestetään lauantaina 15.1.2022 Keiteleellä. Kurssi on tarkoitettu vapaaehtoisille, jotka haluavat kehittää ja syventää osaamistaan henkisen- ja psykososiaalisen tuen osalta.

Kurssi on maksuton Punaisen Ristin jäsenille. Lisätietoja ja ilmoittautuminen OMA Punaisen Ristin kautta: https://vapaaehtoiset.punainenristi.fi/event/12957

Tule mukaan vapaaehtoiseksi! Ota yhteyttä: keitele.spr(at)gmail.com tai rekisteröidy Oma Punaisen Ristin -käyttäjäksi TÄSTÄ.

Kirjautumalla Oma Punainen Risti -käyttäjäksi saat ajankohtaista tietoa, mitä lähialueellasi tapahtuu: vapaaehtoiset.punainenristi.fi

Keiteleen osasto on perustettu 26.10.1950. Tulemalla mukaan tulet samalla jäseneksi yhteen Suomen suurimmista kansalaisjärjestöistä. Punaisen Ristin tehtävänä on auttaa apua eniten tarvitsevia kotimaassa ja ulkomailla. Punainen Risti auttaa ihmisiä katastrofien ja onnettomuuksien sattuessa ja kouluttaa heitä varautumaan niihin. Järjestö kannustaa ihmisiä hoitamaan terveyttään ja pitämään huolta toisista. Liity jäseneksi Punaisen Ristin Keiteleen osastoon !

Olemalla aktiivinen Sinulla kaikki mahdollisuudet vaikuttaa paikalliseen toimintaamme!
Keiteleellä toimii mm. ystävätoiminta, keräystoiminta, omaishoitajien tukitoiminta sekä ensiapu- ja valmiusryhmä. Olemme myös osa Vapaaehtoista pelastuspalvelua.

Olemme myös Facebookissa

Nyheter

Inga nyheter just nu.

Evenemang

Inga händelser just nu.