Ystävätoiminta

Jaana Kallioluoma
Fotograf: Jaana Kallioluoma
"Ulkoilutusryhmä"
Jaana Kallioluoma
Fotograf: Jaana Kallioluoma
"Ransu ja tyttö ystävänpäivänä"
Jaana Kallioluoma
Fotograf: Jaana Kallioluoma

Yksinäisyys ei katso ikää, sukupuolta, kansalaisuutta - kuka tahansa voi jossain elämän tilanteessa kokea itsensä yksinäiseksi tai tarvita apua arjessa selviytymiseen.

Haluaisitko sinä tulla mukaan ystävä- ja tukihenkilötoimintaamme? Vapaaehtoistoiminta voi olla esim. yhdessä ulkoilua, jutustelua, kahvittelua, asiointiapua, kirjojen lukua, kulttuuria. Sunnuntaisin käydään ulkoiluttamassa vanhuksia Pirkankoivun palvelukeskuksessa. Ystävätoiminta rikkoo ikä- ja kulttuurirajoja ja rikastuttaa yhtä lailla molempien elämää.

Ystävätoiminnan vapaaehtoisena sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa aikaasi sen verran kuin haluat. Vapaaehtoisen ystävän tärkein ominaisuus on kyky kuunnella ja olla läsnä. Ystävänä aloittaminen ei edellytä erityistä koulutusta mutta SPR järjestää ystäväkoulutusta ja Pirkkalan osaston ystävätapahtumissa tapaat muita ystävänä toimivia ja voit vaihtaa kokemuksia. Pirkkalan Ystävät kokoontuvat jokaisen kuukauden ensimmäisenä tiistaina klo 18:00 osaston kerhotilassa Ollikantie 16A (ovisummeri). Ajan voi tarkistaa Pirkkalaisen järjestöpalstalta ja osaston Facebook-sivuilta. HUOM! Tapaamiset tauolla koronavirusrajoitteiden takia.

Tervetuloa mukaan toimintaan!

Lisätietoja: Hanna Joenperä 040 773 3530, hannajoenpera@gmail.com