LäksyHelppi ja Reddie Kids - varhaisnuorisotoiminta

LäksyHelppi

LäksyHelppi on Punaisen Ristin kerho, jossa vapaaehtoiset ohjaajat auttavat koululaisia läksyjen teossa. Kerho on tarkoitettu erityisesti maahanmuuttajataustaisille lapsille ja nuorille, joita omat vanhemmat eivät pysty auttamaan puutteellisen suomen kielen taidon vuoksi. Kaikki oppilaat ovat tervetulleita!

SPR Pirkkalan osasto hakee LäksyHelppiin vetäjiä, olisitko sinä kiinnostunut? Tervetuloa mukaan toimintaan. Ota yhteyttä
sari.sarkola(at)gmail.com tai sprpirkkala(at)gmail.com

Reddie Kids

on Suomen Punaisen Ristin varhaisnuorten kerho joka on suunnattu 7-12-vuotiaille. Kerhossa tapaamiset on joka viikko. Kerhotoiminnan tarkoituksena on tarjota nuorille hauska ja turvallinen ympäristö jossa voi tutustua Punaisen Ristin arvomaailmaan sekä esimerkiksi perusensiaputaitoihin leikkien ja pelien avulla.  Kerhoissa käsiteltäviä teemoja ohjaa yleensä valmiiksi suunniteltu vuosikello.

Reddie Kids -kerhon teemoja ovat käytännöllisten perusensiaputaitojen ja turvallisuuden lisäksi muun muassa ystävyys, pakolaisuus, suvaitsevaisuus sekä vieraiden kulttuureiden ymmärtäminen ja arvostaminen.  Kerho tarjoaa varhaisnuorelle loistavan mahdollisuuden tutustua Punaiseen Ristin toimintaan ja periaatteisiin. Tarjolla on lisäksi tietysti paljon hauskanpitoa ja uusia kavereita.

Reddie Kids -kerholle haetaan myös vetäjiä.