Oulunsalo

Plats:
c/o Paula Ratava, Merituulentie 3 C 14, 90460, Oulunsalo
Telefon: 
+35840 5576272 (Paula Ratava) Huom. Laskutusosoitteemme on muuttunut. Lisätietoja sivun lopussa.
E-post: 
oulunsalo@punainenristi.fi

Kiitos, että olet Punaisen Ristin jäsen ja tuet jo jäsenmaksullasi auttamistyötä. Olet lämpimästi tervetullut mukaan omien mahdollisuuksiesi mukaan. Ensiaputaitojen harjoittelua, etsintöihin osallistumista eri rooleissa, korona-apua, ystävätoimintaa, ikäihmisten tukemista, lapsi- ja nuorisotyötä...?

Ohessa tietoa olemassa olevista toimintaryhmistämme. Lisäksi voit tutustua toimintamuotoihin, joita voisi alueellamme aloittaa. Voit myös ilmoittautua mukaan Oma Punainen Risti -palvelussa: https://vapaaehtoiset.punainenristi.fi/. Ota meihin yhteyttä!

Terveyspointti ja Ystävätoiminta: 
Haluaisitko olla tukena ikäihmisille terveyden ja hyvinvoinnin edistämistyössä, toimia ystävänä yksinäisille, järjestää ikäihmisille yhteistapahtumia, pitää yhteyttä, kertoa terveydestä? Tutustu lisää Punaisen Ristin sivuilla: https://www.punainenristi.fi/vapaaehtoiseksi/terveytta-edistamaan/ https://www.punainenristi.fi/vapaaehtoiseksi/ystavatoiminta/ 
Terveyspointin yhteyshenkilö: Annikki Lämsä, puh. 040 740 4135
Ystävätoiminnan yhteyshenkilöt: Pirjo Hölttä ja Sari Levälampi, puh. 040 124 1774, sarijapirjo(a)gmail.com

Ensiapuryhmä (yhdessä Kempeleen ryhmän kanssa): 
Kokisitko mieluisaksi harjoitella ensiaputaitoja ryhmän kanssa, osallistua tapahtumien ensiapupäivystyksiin tai tarjota esimerkiksi henkistä tukea? Tutustu lisää Punaisen Ristin sivuilla: https://www.punainenristi.fi/vapaaehtoiseksi/vapaaehtoiseksi-ensiapuryhm...
EA-toiminnan yhteyshenkilö: Kai Takalahti, puh. 0400 581 336

Ensihuolto- ja valmiustoiminta:
Voisitko olla apuna esimerkiksi tulipalo- tai muissa onnettomuustilanteissa, olla mukana etsinnöissä etsijänä, muonittajana tai vaikkapa kuljettajana, suunnitella alueellista valmiutta poikkeustilanteisiin varautumista varten, tutustua muutenkin Vapepaan?
Tutustu lisää Punaisen Ristin sivuilla:https://www.punainenristi.fi/vapaaehtoiseksi/mukaan-halytysryhmaan/

Ruoka-apu:
Ruoka-avun elintarvikkeet on tarkoitettu vähävaraisille henkilöille Suomessa. Jakamisessa noudatetaan tasa-arvon ja syrjimättömyyden periaatteita. Punainen Risti on yksi 34:sta kumppanijärjestöstä, jotka huolehtivat ruoka-avun käytännön jakamisesta eri puolilla Suomea. Oulunsalossa ruoka-apu toteutetaan yhdessä seurakunnan kanssa. Ruoka-avun jakamisen yhteydessä Punaisen Ristin osastot esittelevät toimintaansa sekä tarjoavat usein myös muita palveluja.

Hallitus:
Olisiko sinun juttusi olla mukana ydinporukassa, joka kokouksissa suunnittelee ja toteuttaa toimintaa, on yhteyksissä Oulun piiriin ja Punaisen ristin keskustoimistoon, pitää huolta taloudesta ja kirjanpidosta, järjestää Nälkäpäivä-keräyksen ym. ja siten mahdollistaa vapaaehtoistyötä ja auttamista?

Jotain muuta? Kiinnostaisiko esimerkiksi kertoa lapsille ja nuorille Punaisen ristin periaatteista: auttamisesta Suomessa ja muualla, ensiaputoiminnasta, järjestää kerhoja tai leirejä? Voit tutustua yleisesti vapaaehtoisten mahdollisiin tehtäviin täältä: https://www.punainenristi.fi/vapaaehtoiseksi/ tai täältä: https://rednet.punainenristi.fi/node/25194. Tehtäviin järjestetään koulutusta ja tukea on tarjolla.

Tietoa koronaviruksesta https://koronavirus.punainenristi.fi/

Laskutusasioissa, ota yhteyttä rahastonhoitajaamme Henna Vanhalaan, puh. 040 775 2321, vanhalahenna(a)gmail.com. Huom! Uudet laskutusohjeet alla liitetiedostona!

Otathan yhteyttä, jos sinulla on mielessäsi kysymyksiä Punaiseen Ristiin tai Oulunsalon paikallistoimintaan liittyen.

Ystävällisin terveisin koko aktiiviporukan puolesta,
Paula Ratava
Puheenjohtaja
Punaisen Ristin Oulunsalon osasto

Nyheter

Inga nyheter just nu.

Evenemang

Inga händelser just nu.

Foruminlägg

Inga foruminlägg just nu