Operaatio Nälkäpäivä

Haluatko auttaa antamalla aikaasi yhden päivä tai vaikka vain yhden tunnin ajan? Jalkaudu nälkäpäiväkerääjäksi kaupungille. Kaikki ovat tervetulleita mukaan, jokainen kerääjä on meille tärkeä!

Operaatio Nälkäpäivä on joka vuosi syys-lokakuussa järjestettävä keräys, jolla kerätään varoja Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastoon.

Vuoden 2022 lipaskeräykset toteutettiin 22.-24.9. 

Torstaina 22.9. puurotapahtuma Kangaslammin seurakuntakeskuksella tuotti 569 e.

Perjantain ja lauantain lipaskeräykset varkautelaisten kauppojen edessä tuottivat yhteensä 2227 e.

Varkauden osasto kiittää kaikkia järjestelyissä mukana olleita, lippaiden kanssa päivystäneitä sekä kaikkia lahjoittajia!

 

Vuonna 2021 Nälkäpäivän lipaskeräys tapahtui 23.-25.9.

Varkauden osalta toteutus alkoi perinteisellä ruispuuro-kahvittelutapahtumalla Kangaslammilla  keskiviikkona 22.9. Tapahtuman tuotto puuron myynnistä ja arpajaisista oli 399 e.

Lippaat Könönpellon, Repokankaan ja Waltterin kouluilla tuottivat yhteensä 345 e.

Perjantain ja  lauantain lipaskeräys Varkauden suurimpien kauppaliikkeiden edustalla tuotti yhteensä 1951 e.

Kiitokset kaikille mukana olleille, niin Kangaslammin keittiö- ja muulle järjestelyväelle kuin Varkauden lipaskerääjillekin! Ja kiitos kaikille lahjoittajille!

Katastrofirahastoon tallennetut varat ovat sitomattomia, eli niitä ei ole ennalta osoitettu tiettyyn kohteeseen. Varoilla voidaan auttaa siellä, missä kulloinkin on suurin hätä. Katastrofirahastosta autetaan esimerkiksi luonnonkatastrofien ja sotien uhreja eri puolilla maailmaa. Lisäksi lahjoituksilla tehdään pitkäaikaista kehitysyhteistyötä. Varoja käytetään myös kotimaassa: apua annetaan henkilöille ja perheille, jotka ovat äkillisissä onnettomuuksissa joutuneet vaikeaan tilanteeseen. Tällainen tilanne voi olla vaikkapa tulipalo, tulva tai rikoksen uhriksi joutuminen.

Sinun avullasi pelastetaan ihmishenkiä ja viedään toivoa, tietoa ja turvaa hädässä oleville.

Lisätietoja Operaatio Nälkäpäivästä:
http://www.nalkapaiva.fi/

  • Yhteyshenkilö Varkaudessa, Sirkka Viitanen, puh. 044 993 6748 (puhelin käytössä vain lähellä keräysajankohtia, tekstiviestit luetaan ennemmin tai myöhemmin) tai 040 776 5444

varkaus[at]punainenristi.fi