Naisten ryhmä

TERVETULOA NAISTENRYHMÄÄN!

Ryhmä on monimuotoinen, eläväinen ja elämäniloinen kokoontumispaikka naisten ehdoilla. Ryhmään ovat lämpimästi tervetulleita kaikki naiset, jotka ovat kiinnostuneita olemaan mukana vapaamuotoisessa ryhmätoiminnassa, jonka toimintaan pystyy myös itse vaikuttamaan aktiivisesti. Ryhmään ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, ja mukaan voi tulla myös kesken kauden tai vain silloin tällöin omien mahdollisuuksien mukaan. Ryhmätoiminta ja siihen liittyvät tarjoilut ovat maksuttomia, mutta mahdollisista retkistä osaston ulkopuolelle perimme pienen omavastuuosuuden. Ryhmässä noudatamme kansainvälisen Punaisen Ristin periaatteita, ja suosittelemme ryhmäläisille Suomen Punaisen Ristin jäsenyyttä.

Olemme osa Luetaan Yhdessä -verkostoa ja tavoitteenamme on tukea maahanmuuttajataustaisia naisia suomen kielen oppimisessa ja kotoutumisessa madaltaen heidän ja kantasuomalaisten naisten kynnystä tutustua toisiinsa.

Kokoonnumme pääsääntöisesti joka keskiviikko klo 13.30-15.30 enimmäkseen osastomme kerhotiloissa osoitteessa Kauppapuistikko 26. Välillä teemme vierailuja muualle.

Kevätkauden 2024 aloituskerta on 10.1.

Tervetuloa!  

Lisätietoa: puh. 0400 878 910 tai toimisto@sprvaasa.fi