Tilannekuva


Suoja 2022 tilannekuva, päivitetty 7.5.2022 klo 18. Klikkaa kuvaa saadaksesi sen auki isompana.

Harjoituksen raportti 7.5. on luettavissa tästä (löytyy myös liitetiedoistoista).

Suoja 2022 harjoitus on päättynyt. Suuri kiitos teille kaikille vapaaehtoisille, jotka olitte mukana sitä järjestämässä! Ilman teitä harjoitusta tai yleensä Punaisen Ristin auttamisvalmius ei toimisi.  Kiireisestä keväästä huolimatta harjoituksia on nyt jo raportoitu 62 ja niihin on osallistunut 87 osastoa ja 1547 osallistujaa. Kaikki harjoitukset eivät ole vielä raportissa mukana, joten määrä on todellisuudessa suurempi. Minusta se on oikein hyvä osallistujamäärä! Palaute (lyhyesti raportissa) on ollut hyvää: harjoitusmallit olivat toimivia, harjoittelu on sujunut hyvällä fiiliksellä ja mukaan on tarttunut uutta oppia ja oivalluksia -ja sehän tässä oli tarkoitus. Varsinainen loppuraportti arviointeineen tehdään myöhemmin.

Tilannekuvakysely on auki maanantai-iltaan asti. Jos siis teidän harjoitusta ei ole vielä kirjattu sinne, toivottavasti teette sen vielä!

Suoja 2022 -harjoituksen aikana valtakunnallista tilannekuvaa kerätään tällä kyselylomakkeella: https://www.lyyti.fi/reg/Suoja_2022_tilannekuvakysely_6348.

Tilannekuvaa kerätään harjoituksessa näin:

  1. Osastot täyttävät vähintään kerran harjoituksen aikana. Kyselyn voi täyttää useamman kerran, ensimmäisen kerran jälkeen automaattisessa vastausviestissä tulleen päivitä tietojasi -linkin kautta.
  2. Piiri voi seurata osastojen vastauksia reaaliajassa ja muistuttaa tarvittaessa osastoja täyttämään kyselyn. Myös piiri voi lisätä lomakkeelle omia huomioita.
  3. Osastot ja piirit voivat seurata valtakunnallista tilannekuvaa linkin kautta. Linkki lähetetään osastoille harjoitusviikolla ja se näkyy myös tilannekuvan automaattisessa vahvistusviestissä.

Lisää opastusta tilannekuvasta on webinaari-tallenteessa ja sen materiaaleissa.

Tilannekeskus päivystää molempina harjoituspäivinä klo 9-20. Harjoituksen aikana kysymyksiä ja täydentäviä tietoja voi lähettää myös Punaisen Ristin tilannekeskuksen sähköpostiin Tilannekeskus@redcross.fi tai puhelimella tilannekeskuksen numeroon 020 701 2010. Viestintä toivoo, että tähän sähköpostiin lähetetään myös kuvia harjoituksista ympäri Suomen. Lähetä kuvan mukana lyhyt kuvateksti. Varmista, että kuvassa esiintyvät antavat luvan kuvan julkaisuun Punaisen Ristin viestintäkanavissa.

Suoja 2022 aikana harjoituksen valtakunnallinen tilannekuvaraportti päivitetään noin kerran tunnissa tämän sivun liitteisiin.