Anmälning

Anmälan till ordinarie stämman har avslutats.

Om du har frågor angående anmälningen, vill ändra eller annulera eller anmäla dig på en reservplats kontakata ditt distrikt eller Annakaisa Stockus

annakaisa.stockus(at)rodakorset.fi

Telefon via växeln är 020 701 2000

 

 

Se anvisningarna om inkvartering här.

Deltagaravgift

Avdelningsstyrelserna avgör om eventuella ersättningar för inkvartering och andra kostnader till sina röstberättigade representanter.

  • Komplett konferenspaket (mötestjänster, lunch, kaffe och kvällsfest) 90 euro
  • Mötespaket exklusive kvällsfest (mötestjänster, lunch och kaffe) 40 euroa
  • Endast kvällsfest (med program och middag) 50 euro

Deltagaravgifterna kan betalas via nätbanken i samband med anmälan eller med en räkning som postas till den faktureringsadress som anges av deltagaren.

De ungas förfest fredagen den 9.6.

Ungdomsmedlemmar som deltar i ordinarie stämman är välkomna på De ungas förfest på Finlandiahuset fredagen den 9.6 kl 18.00–21.30. Under förfesten förbereder ungdomarna sig inför ordinarie stämman, deltar i ordförande- och styrelsekandidaternas valdebatt samt bekantar sig med mötesrutinerna. Evenemanget är avgiftsfritt för ungdomsmedlemmar och anmälan sker via ordinarie stämmans anmälningslänk. Smått tilltugg serveras till deltagarna
under evenemanget.

Reddia-barnpassning

Under stämman har barn över 5 år möjlighet att bli övervakade vid Reddie-barnpassningen på Finlandiahuset. Reddie-barnpassningen är avgiftsfri och anmälan görs via ordinarie stämmans anmälningslänk. Vid barnpassningen finns övervakare som tar hand om barnen under hela konferensen och barnen bjuds på program, spel och sällskap.

Registrering på mötesplatsen

Alla mötesdeltagare registrerar sig då de anländer till mötesplatsen. Röstberättigade mötesföreträdare och andra deltagare registrerar sig vid sina respektive registreringsdeskar. Samtidigt får de som anmält sig till kvällsfesten sina biljetter. I samband med registreringen kontrolleras de röstberättigade representanternas fullmakter eller protokollsutdrag och deltagarna tilldelas möteshandlingar, röstsedlar och deltagarkort.