Nyheter

Johannes Wiehn
Fotograf: Johannes Wiehn

Riktlinjerna för Finlands Röda Kors verksamhet för åren 2018-2020 samt övriga stämmoärenden diskuteras under oktober-november på tolv gemensamma stämmoforum runt om i Finland.

Ordinarie stämma 2017 – stämmoforumen körs igång med det första mötet (Åboland samt Helsingfors och Nylands distrikt) lördagen 8.10 i Åbo. Turnéen fortsätter med

  • 6.10.2016 13:57
  • Outi Sanmark
Leena Koskela
Fotograf: Leena Koskela

Röda Korsets aktörer utför värdefullt frivilligarbete som del av en världsomfattande rörelse som består av över 100 miljoner frivilliga. Vi har gott om att göra till alla och varje gärning är lika värdefull. Men vem behöver hjälp mest och vem borde man hjälpa? Vad borde våra verksamhetsgrupper och aktörer i framtiden fokusera på? Eller vilka behov finns det i de olika områdena?

  • 6.10.2016 13:38
  • Outi Sanmark
Otto-Ville Väätäinen
Fotograf: Otto-Ville Väätäinen
"Ordinarie stämman i Åbo 2014"

Det är ännu ett drygt år till följande ordinarie stämma i Helsingfors men förberedelserna är redan i full gång. Utrymmena är reserverade, programmet planeras och beredningen av ärendena som ska fattas beslut om har påbörjats. Ett vackert väder har man också beställt.

Spänning och entusiasm finns i luften: En hurdan strategi skulle vara bäst för Finlands Röda Kors och hjälpmottagare? Hurdana ska nya bättre stadgar vara? Vad händer på medborgartorget? Vem ska uppträda på kvällsgalan?

Välkommen till Helsingfors 2017!

 

  • 17.3.2016 15:49
  • Outi Sanmark