Kontaktpersoner för trakasserier och tysta rummet

Kontaktpersoner för trakasserier

Evenemangets kontaktpersoner för trakasserier ger råd och stödjer i alla slags lägen av diskriminering och trakasserier. De stödjer i att utreda situationerna i sig, den fortsatta behandlingen av dem samt ger information om var annanstans man får hjälp. Kontaktpersonerna för trakasserier kan också stödja i att göra FRK:s anmälan om missbruk.

Inget trakasseri, ofredande, mobbning, diskriminering eller annan ojämlik behandling är för ringa eller oväsentligt för att ta kontakt med kontaktpersonen för trakasserier. Kontaktpersonerna för trakasserier har tystnadsplikt, och de registrerar inte dem som tar kontakt.

Du kan identifiera evenemangets kontaktpersoner för trakasserier på ett armband. Du når kontaktpersonerna för trakasserier på tfn 0400 933 544.

 

Tysta rummet

Det tysta rummet är en plats dit du kan komma för att lugna ner dig, när du behöver en stunds paus från olika stimulanser och lite egen tid i evenemangskalabaliken. Smartenheter är förbjudna i det tysta rummet, och det lämpar sig inte för att äta. I rummet kan man vila, läsa eller fast meditera. Reglerna för det tysta rummet finns i rummet. Rummet är öppet hela veckoslutet.

 

Välkomna!