Sykkeli

Hannu Lehtinen
Fotograf: Hannu Lehtinen
Hannu Lehtinen
Fotograf: Hannu Lehtinen

Cykelverkstaden Sykkeli

 

Sykkeli är undantagsvist stängd ons 24.4. och ons 1.5. Sykkelis öppettider är 14-18 onsdagar och 11-15 lördagar, välkommen!

Sykkeli on poikkeuksellisesti suljettu keskiviikkona 24.4. ja keskiviikkona 1.5. Sykkelin aukioloajat ovat keskiviikkoisin 14-18 ja lauantaisin 11-15, tervetuloa!

 

Sykkeli är en cykelverstad som är gratis och öppen till alla där på våren och hösten kan man reparera sin egen cykel med Hannus hjälp. Den finns i Kombilas garage, Elmgrensgatan 11. Sykkeli tar också emot begagnade cyklar som repareras och ges till människor med behov. Sykkeli är ett gemensamt projekt av FRK Pargas avdelning, Pargas stad, Skärgårdens Kombila, ja Pargas 4H.

Sykkeli on keväällä ja syksyllä toimiva, ilmainen ja kaikille avoin pyöräpaja, jossa voit Hannun avulla opastetusti korjata ja huoltaa oman pyöräsi. Se sijaitsee Elmgreninkatu 11:lla Kombilan autotallissa. Sykkeli vastaanottaa myös käytettyjä polkupyöriä lahjoituksina, ja näistä pyöristä kunnostetaan toimivia menopelejä, jotka lahjoitetaan tarvitseville. Sykkeli on yhteisprojekti SPR:n Paraisten osastolta, Paraisten kaupungilta, Saariston Kombilta, ja Paraisten 4H:lta.