Inkvartering

Varje evenemangsdeltagare ansvarar själv för bokning av inkvartering för sin egen del. Observera att evenemangets deltagaravgift inte omfattar inkvartering.

Inkvartering hos Scandic

Deltagare vid evenemanget Hjälparna i Aulanko kan boka inkvartering hos Scandic Aulanko eller Scandic Hämeenlinna City till ett specialpris med en separat bokningskod. Med denna kod kan du boka rum fram till 17.3.2022 eller i enlighet med hotellets bokningssituation. Bokningarna kan göras på Scandics webbplats, per telefon på numret +358 3 41081633 eller via e-post till hotellets försäljningstjänst på adressen aulanko@scandichotels.com.

Bokningskoden för evenemanget Hjälparna i Aulanko till de ovan nämnda hotellen är BSUO010422.

Evenemangspris i Scandic Aulanko (rumstyp standard)
109 euro för enkelrum/dygn
129 euro för dubbelrum/dygn

Evenemangspris i Scandic Hämeenlinna City (rumstyp standard)
99 euro för enkelrum/dygn
119 euro för dubbelrum/dygn

Scandics rumspriser omfattar alltid hotellfrukost och kostnadsfri wifi. Dessutom omfattar rumspriset på Scandic Aulanko inträde till hotellets spaavdelning. Observera att användningen av spaavdelningen inte ingår i evenemangets deltagaravgift. Läs mer om Scandics bokningsvillkor innan du gör din bokning.

Adressen till konferens- och spahotellet Scandic Aulanko är Aulangontie 93, 13220 Tavastehus.

Adressen till Hotell Scandic Hämeenlinna Cityn är Raatihuoneenkatu 16, 13100 Tavastehus.

Inkvartering annanstans

Du kan boka din inkvartering enligt dina behov även på andra inkvarteringsställen i närområdet eller i mån av möjlighet övernatta till exempel hos vänner eller bekanta. Den närmaste campingen finns på 3,5 kilometers promenadavstånd från Scandic Aulanko. Mer information om Kirstula Camping hittar du här (på finska).

Om du vill övernatta i naturen, ber vi dig observera att det är förbjudet att övernatta i Aulankos naturreservat. Tillfällig övernattning är dock tillåten på andra ställen i naturen i enlighet med allemansrätten.

Som en del av evenemangets ansvarsfullhet vill vi uppmuntra deltagarna till miljövänliga val i enlighet med individens förmågor, möjligheter och intresse också vad gäller inkvarteringen. Evenemangsarrangörerna vill med andra ord gärna höra om dina planer att till exempel övernatta i naturen och hjälper i mån av möjlighet gärna till med arrangemangen. Skicka gärna ett meddelande till oss på vapaaehtoistapahtuma@redcross.fi, så löser vi utmaningarna tillsammans