Busstransport

Vi ordnar kostnadsfri busstransport för evenemangsdeltagarna från Tavastehus centrum och järnvägsstationen varje evenemangsdag före programmets start. Likaså får deltagarna i slutet av programmet busstransport till Tavastehus järnvägsstation och centrum.

Bussresan tar cirka 10–15 minuter. Föranmälan för transport är avslutad. Om du inte har anmält dig till kollektivtrafiken kan du gå ombord på bussen om det finns plats. Du kan se transportens avgångstider i tidtabell för evenemanget.

Evenemangsarrangörerna ordnar busstransporten endast på sträckan Tavastehus – Scandic Aulanko – Tavastehus. Distriktet eller avdelningen kan ordna separat samåkning till evenemangsplatsen för deltagarna i sitt område. Mer information om detta får du av distriktet eller avdelningen i ditt område. Framför konferens- och spahotellet Scandic Aulanko finns ett stort och kostnadsfritt parkeringsområde.

Om du ankommer till evenemangsplatsen så att du inte kan ta del av busstransporten, kan du utnyttja Tavastehus lokaltrafik. Från Tavastehus järnvägsstation finns en direkt anslutning med buss till evenemangsplatsen. Mer information om Tavastehus lokaltrafik hittar du här.